Sensory Garden

A space for all

Today the accessible ramp is going in, it is requiring a bit of a redesign of one of the entrances to the building too so watch this space for more information about that. Having a 19th Century building to adapt for accessibility is always a challenge but this latest change will make the spaces we have even more accessible for all.

You can also see that they are prepping the earth for our new ground covering to go down… we are very excited by this as the new ground will be made of a colourful surfacing made from 100% recycled tyre buffing. Yes, recycled tyres will be our flooring! We cannot wait to show you how it will look!

Latest Photos

Our Funders and Supporters

National Lottery Community Fund Logo
Clothworkers Foundation Logo
TClarke Logo
The Sensory Trust